Uniek design beweegbare zwembadbodems

Heeft u een zwembad, maar zou u de ruimte ook voor iets anders willen gebruiken? Of twijfelt u of u uw souterain wilt inrichten als zwembad, of toch liever als woonkamer? Met de unieke, beweegbare bodems van Holland Aqua Sight hoeft u niet te kiezen!

Verbaas uzelf en uw gasten met de ruimte die ontstaat bij het gebruik van een beweegbare bodem. Binnen vijf minuten tovert u uw garage, terras, gastenkamer of partyroom om tot een zwembad. Zo verdubbelt u uw ruimte! Genoeg gezwommen? Dan brengt u met één druk op de knop de hele vloer weer naar boven en wordt de ruimte weer garage, woonruimte of partyroom. Denk ook eens aan een terras dat kan zakken. Overdag wordt er gezwommen, en ’s avonds zet u er tafels en stoelen op.

Bezoek ons op stand 230

Onze beweegbare zwembadbodems zijn ijzersterk door hun unieke drijfvermogen. Ze zijn geschikt voor privézwembaden en commerciële baden voor hotels en resorts. De bodem wordt volledig op maat gemaakt en kan bedekt worden met elk materiaal. Van hout of marmer tot helemaal transparant. Brengt u even een bezoek aan stand 230 op de komende Masters of luxury, en kom kijken naar de vele mogelijkheden. Dit is luxury ten top!