Over ons

Variogroup is de verzamelnaam voor alle divisies. Onder de Variogroup vallen de divisies Variopool, Varioplay, Variodeck, Holland Aqua Sight en Variomedic. We willen ons profileren als één organisatie. Vanaf deze website heeft u de keuze om rechtstreeks naar de verschillende aangesloten websites te gaan met elk hun eigen specialiteit. Daar vindt u de laatste informatie over producten, onze wereldwijde projecten en meer gedetailleerde informatie. Op deze Variogroup website richten we ons meer op het nieuws over ons bedrijf en branche.

Elke divisie heeft zijn eigen specialiteit. Alle experts onder één dak

Elk bedrijf wat valt onder de Variogroup heeft zijn eigen specialiteit. Met Variopool en haar innovatieve beweegbare zwembadvloeren en keerwanden richten we ons vooral op openbare zwembaden. We zijn actief in meer dan 30 landen wereldwijd. Variopool staat synoniem voor constante kwaliteit. Dit geldt voor al onze producten. We blijven innoveren met onze producten.
Beweegbare zwembadvloeren voor de particuliere sector, daarvoor komt u terecht bij Holland Aqua Sight. Hun focus ligt voor 100% op deze specifieke sector en leveren zij naast beweegbare vloeren voor privézwembaden ook acryl onderwaterramen. Op hun website komt u er diverse voorbeelden van tegen en gaan we veel dieper in op deze specifieke tak.

Met onze dochteronderneming Varioplay richten we ons op de zwembadinrichting. Met oplossingen variërend van waterglijbanen, trappen, drijflijnen en montagematerialen, tot complete spray parken en tijdregistratiesystemen van Swiss Timing. Met Variodeck richten we ons uitsluitend op zwembadafdekkingen en bieden we een breed scala aan mogelijkheden qua vormen, maten en integratiemethodes.

Alles van beweegbare zwembadbodem tot spraypark

Ten slotte richt onze divisie Variomedic zich op de Hydrotherapie-markt, waarvoor we speciaal kleinere beweegbare zwembadbodems, drijfhulpmiddelen en andere apparatuur hebben ontwikkeld waarmee de patiënt eenvoudig het therapiebad kan betreden. Zo bieden wij verschillende mindervalidenplatforms voor gehandicapten, zwembadhellingen en verschillende soorten trappen. Kortom… alle disciplines onder één dak met meer dan 50 jaar expertise in zwembaden! Waar kunnen we u vandaag in adviseren?

over variogroup
over de variogroup

Plexiglas panelen en beweegbare vloeren voor de particuliere sector.

Holland Aqua Sight is een dochteronderneming van Variopool die zich bezighoudt met de beweegbare zwembadvloeren en acryl onderwaterramen voor in privézwembaden. Dit vraagt om een ontwikkeling van speciale beweegbare vloeren omdat de eisen van particuliere klanten vaak heel specifiek zijn. De eisen van deze klantenkring verschillen nogal van die van de publieke sector.

Wij kunnen acryl glaspanelen integreren in deze omgeving om het zwembad een luxe uitstraling te geven. Deze acryl panelen worden in verschillende situaties of projecten gebruikt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt voor zogeheten infinity pools maar ook in nog specifiekere situaties. In Ierland zijn bijvoorbeeld acryl glaspanelen geïnstalleerd in een groot aquarium voor zeehonden. Bezoek de website van Holland Aqua Sight voor alle mogelijkheden. Daar vindt u de details van de vele projecten waaraan we hebben deelgenomen en een overzicht van alle voordelen van deze producten.

Haal meer rendement uit uw zwembad. Zakelijk of privé

De Variogroup staat al jaren voor kwaliteit en service. Daar zijn we trots op! We gaan geen uitdaging uit de weg als het gaat om pasklare oplossingen voor in- en om uw zwembad. Ook bij de nieuwbouw van een zwembad doet u er goed aan onze Account managers vroegtijdig in te schakelen, zodat ze u kunnen helpen in het complete traject. Maak gebruik van onze expertise voor uw zwembad.

Maak vandaag nog die afspraak met onze Account managers voor een vrijblijvende vraag, offerte of advies. Onze mensen nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

variopool-nl

Contactformulier