Support

Service en support is een belangrijk onderdeel van Variopool. Via deze pagina kunt u rechtstreeks contact zoeken met onze Service en Onderhoud afdeling. Voor persoonlijk contact kunt u bellen naar telefoonnummer 0226-333 000. Vraagt u naar Daisy, Lisette of Evelien.

Heeft u een vraag die niet dringend is, of een afspraak willen maken voor service of onderhoud van uw product, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Daisy van Dijk
Daisy van Dijk
Service and Maintenance
Support
Evelien van den Berg
Service and Maintenance
Support
Lisette Brinkkemper
Service and Maintenance

supportformulier 

Professionele ondersteuning

Onze professionele servicedienst staat 6 dagen per week voor u klaar en kan bovendien op afstand verbinding maken met uw beweegbare bodem om problemen snel op te lossen. Ook kunnen we instellingen direct optimaliseren. Zodra we vaststellen dat het niet mogelijk is een storing online op te lossen, gaat een servicemonteur op weg om het probleem ter plaatse aan te pakken. Voor iedere bodem die we leveren, zijn vervangende onderdelen beschikbaar. De gevolgen van een eventuele storing blijven daardoor altijd tot een minimum beperkt.

Een preventief, correctief of een all-in contract

Als het nodig is, kunnen speciale onderdelen in onze eigen productiehal snel worden gemaakt. Daarnaast zorgen we uiteraard voor preventief onderhoud, omdat we problemen nu eenmaal liever voorkomen dan oplossen. Hiervoor bieden wij drie vormen meerjarige onderhoudscontracten aan. Vraag naar de voordelen

Zekerheid voor alles.