Merken

Hoogwaardige beweegbare zwembadbodems en keerwanden voor publieke zwembaden.

Variopool

Variopool is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en het onderhouden van innovatieve beweegbare zwembadbodems en keerwanden voor publieke zwembaden. We hebben al vele grote Internationale projecten mogen realiseren over de gehele wereld. Eén van die hoogtepunten waren de Olympische Spelen van 2012. Geen project is te groot voor onze engineers en hebben wij inmiddels vele patenten op onze naam staan.

Beweegbare zwembadbodems voor openbare zwembaden

Onze beweegbare zwembadbodems staan voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit al meer dan een halve eeuw. Wij zorgen dat u het maximale rendement uit uw zwembad haalt, en adviseren we u graag in het traject bij nieuwbouwplannen. We kunnen er kort over zijn; in elk zwembad hoort een betrouwbare beweegbare bodem van Variopool!

Van speelelementen tot tijdregistratie, en van glijbaan tot belijning. Zwembadinrichting van A tot Z.

Varioplay

Met Varioplay helpen we u met de complete inrichting van uw zwembad. En met compleet bedoelen we dit ook echt. Het assortiment is groot en zeer uitgebreid. Dit sluit aan op onze visie om u als relatie zo goed mogelijk te bedienen, en te zorgen dat u alle benodigdheden voor uw zwembad bij ons kunt aanschaffen. Van glijbaan tot drijflijn, en van spray park tot startblok.

Zwembadinrichting voor elk type zwembad.

Varioplay is bovendien exclusief dealer voor Nederland en België van Swiss Timing tijdregistratieapparatuur. Klik gerust even door naar de aparte Varioplay website om het aanbod te bekijken. Advies op maat nodig? Dan is een afspraak zo gemaakt!

Acryl onderwaterramen en beweegbare zwembadbodems voor in privézwembaden.

Holland Aqua sight

Holland Aqua Sight B.V. is gespecialiseerd in het installeren van acryl onderwaterramen die uitermate geschikt zijn voor gebruik in privézwembaden, luxe aquariums, jachten en bijvoorbeeld infinity pools. Elk onderwaterraam is uniek en zorgt voor een unieke ervaring. Neemt u gerust een kijkje naar de vele projecten die we over de gehele wereld hebben mogen uitvoeren. Door het gebruik van acryl raam krijgt uw zwembad een luxere uitstraling.

Acryl onderwaterramen en beweegbare bodems voor privé zwembaden

Nast deze ramen levert en monteert Holland Aqua Sight ook beweegbare zwembadbodems voor luxe privé zwembaden. Dit natuurlijk in nauwe samenwerking met Variopool. Onze expertise die we opgedaan hebben met publieke zwembaden, passen we ook toe in uw privézwembad. Alleen het beste is goed genoeg.

Zwembadafdekkingen in verschillende uitvoeringen en maten.

Variodeck

Variodeck levert en installeert zwembadafdekkingen voor baden in verschillende maten en soorten. De Variodeck zwembadafdekkingen bieden vele voordelen waaronder energiebesparing van bijna 70%. Dit komt door het gebruik van een zeer goede isolatielaag van onze lamellen. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt het ook behoorlijk in de exploitatie van het betreffende zwembad.

De zwembadafdekkingen zijn voor zowel binnen- als buitenbaden en zorgen ervoor dat de verdamping van het water tot een minimum gereduceerd wordt. Het water zal ook langer schoon blijven en minder snel afkoelen.

Beweegbare zwembadbodems voor gebruik in Hydrotherapie zwembaden.

Variomedic

Variomedic produceert en levert beweegbare zwembadbodems en andere hulpmiddelen voor Hydrotherapie. Doel van deze vorm van therapie is het verhogen van de belastbaarheid ven diverse weefsels, met effecten op het dagelijks functioneren, deelname aan de maatschappij, tevredenheid en welzijn.

Voor zwembaden die ingezet worden voor Hydrotherapie ontwerpen en installeren we hellingbanen, mindervalidenplatforms en speciale trappen. Alles om de patiënt zo eenvoudig en veilig mogelijk in het zwembad te krijgen.