Activiteiten op een beweegbare zwembadbodem

Een beweegbare bodem is niet alleen praktisch, maar biedt ook de mogelijkheid tot het ontwikkelen van extra activiteiten in het zwembad. Niet alleen heeft de bodem vele voordelen voor de zwemmers, maar kan er ook gedacht worden aan het ontwikkelen van andere activiteiten in het zwembad. Het vraagt alleen een beetje creatief denken. Maar om u wat op weg te helpen zullen we enkele voorbeelden noemen van leuke evenementen voor in uw eigen zwembad.

Leuke activiteiten voor in het zwembad

Via onze relaties ontvangen we regelmatig leuke updates van activiteiten die ze zelf of samen met een andere partij bedacht hebben. Dit kan een eenvoudige opzet zijn met aquabikes. Dan kan deze waterfiets gedeeltelijk onder water gezet worden zodat het wat zwaarder wordt om te fietsen. Maar ook allerlei andere fitnessmogelijkheden zijn mogelijk zoals u op de foto’s kan zien. Geen zorg of de beweegbare bodem het gewicht wel kan houden, want dat is geen enkel probleem.

Er heeft zelfs een compleet orkest gespeeld op de bodem in de hoogste stand, en heeft een ander zwembad er zelfs een vleugel op laten zetten. Dat zijn toch zware dingen waar de bodem geen enkel probleem mee heeft.

Modeshow in het zwembad

Eén van de leukste activiteiten waarvan wij op de hoogste gesteld werden is de modeshow. Dit is gedaan in een zwembad in Polen. De beweegbare bodem stond op een diepte van slechts een paar centimeter ingesteld, zodat de modellen net tot aan hun enkels in het water stonden. Een bijzonder leuk idee! In een zwembad in Hoorn is er voor de kinderen in een zomervakantie een watervoetbal wedstrijd georganiseerd. Daarvan kunt u hier de beelden bekijken.

Kortom, er is veel mogelijk met een beweegbare bodem van Variopool. Optredens, prijsuitreikingen, toespraken en noem maar op. Zelf iets leuks georganiseerd en mogen we dit verder vertellen? Stuur ons gerust een e-mail met foto’s.