Kom binnen bij bedrijvendagen 2024

Welkom bij Variopool in Oudkarspel! In maart openen bedrijven in Noord-Holland Noord weer massaal de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Meld je aan, kom langs en leer de prachtige bedrijven uit onze regio kennen! Want wij hebben je zoveel te vertellen over onze innovatieve beweegbare zwembadbodems en andere producten!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Carrièrekansen bij Variopool

Wij verlenen graag onze medewerking aan deze dagen, ook omdat wij regelmatig mooie vacatures hebben die wij graag ingevuld zien door enthousiaste kandidaten uit de regio. Ook is er met grote regelmaat plaats voor gemotiveerde stagiaires. Laat je kans niet lopen om laagdrempelig met ons interessante bedrijf kennis te maken. We laten jou graag onze producten zien zodat je weet wat voor bedrijf we zijn, waar we voor staan en hoe jouw (misschien) toekomstige werkplek eruit ziet. Maar ook voor mensen die al jaren in ‘de buurt’ wonen en nu eindelijk weleens willen weten hoe een beweegbare zwembadbodem gemaakt wordt zijn welkom!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Dat hopen we natuurlijk wel. Surf dan naar de website kbbbd.nl en meld je aan. Dan zien we jou graag tegemoet!