Beweegbare bodems voor hydrotherapie

Net zoals in de openbare sector is Variopool ook zeer actief in de gezondheidszorg met z’n beweegbare bodem installaties voor gebruik bij Hydrotherapie. De afmetingen van therapie baden zijn meestal kleiner dan de openbare baden, maar ook hier hebben wij altijd een passende oplossing voor.

Isolerende zwembadafdekking en beweegbare bodem

Variopool heeft van opdrachtgever Ipse De Bruggen te Nootdorp de opdracht ontvangen om de huidige beweegbare bodem installatie geheel te vervangen voor een nieuwe installatie. Het naast gelegen pierenbadje wordt niet overgeslagen en deze wordt voorzien van een warmte isolerende zwembadafdekking van VarioDeck. Variodeck is een dochteronderneming van de VarioGroup.

De benodigde voorbereidingen van engineering en werkvoorbereiding zijn inmiddels in gang gezet om de gewenste uitvoeringstermijn medio Augustus 2020 te halen. Ook hier kijken wij uit naar een prettige samenwerking met betrokken projectmanager van locatie Ipse De Brugge. Met name bij zwembaden met relatief warm water (therapie baden altijd warm water) adviseren wij om alleen gebruik te maken van het materiaal Polypropleen. Voor meer informatie en advies over onze producten kunt vrijblijvend contact opnemen met onze Internationale Accountmanager collega John Gielesen.