Varioplay sluit aan bij de KNZB Pool of support

VarioPlay heeft zich als zevende bedrijf aangesloten bij de KNZB Pool of Support. Beide partijen tekenden donderdag 1 juli tijdens een businessclub bijeenkomst van de zwembond de samenwerkingsovereenkomst voor de komende 3,5 jaar tot en met de Olympische Spelen van Parijs in 2024.

Varioplay is leverancier op het gebied van zwembadinrichting, tijdregistratiesystemen, Spray parken, glijbanen en speelelementen voor in het zwembad. Daarmee is VarioPlay een erg mooie toevoeging aan de Pool of Support.

KNZB Pool of support

Renzo Hoebe namens VarioPlay: “Varioplay is blij met de toetreding tot de Pool of Support en kijkt uit naar een intensievere samenwerking tussen de diverse partijen. Een krachtige samenwerking en het delen van kennis is belangrijk voor de verdere ontwikkeling van projecten in onze zwembadbranche.” Commercieel Directeur van de KNZB Robin van Galen is ook erg blij met de toetreding van VarioPlay tot de Pool of Support: ,,We hebben de ambitie om de Pool of Support door te laten groeien tot een groep van tien bedrijven die actief zijn in de zwembadbouw. Door op deze manier een sterk netwerk op te bouwen levert een win-win situatie op voor zowel de bedrijven als de KNZB.’’

De Pool of Support is een unieke samenwerking die bestaat uit bedrijven die actief zijn in de zwembadbranche, de zwemsport een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren om de topsportprogramma’s van de zwembond naar een nog hoger niveau te brengen. Naast het nieuwste lid VarioPlay bestaat de Pool of Support ook uit: VarioPool, Slangen+Koenis, Hellebrekers, VDH Water Technology, EVA Optic en Myrtha Pools.

pool of support
pool of support