Mooie nieuwe projecten in de planning

Het Variopool team is opnieuw succesvol na de mooie opdracht van vorige week met eindbestemming Christchurch New Zealand. Nu mogen wij ook de opdracht definitief noteren van de gemeente Rijssen-Holten, waar we twee beweegbare bodem installaties mogen uitvoeren in het nieuw te bouwen zwembadcomplex De Koerbelt.

Projecten wereldwijd

Voor het nieuwbouw van het zwembadcomplex speelt duurzaamheid een belangrijke rol, en speelt Variopool daar op in door de beweegbare bodems te voorzien van een polypropyleen anti-slip loopdek. De engineering kan nu worden begonnen en uiteindelijk zullen over ca. 1.5 jaar beide installaties in gebruik genomen kunnen worden. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met de gemeente Rijssen – Holten en partners o.a. Olco Advies.

In goede samenspraak tussen Olco Advies en collega John Gielesen is de juiste configuratie van mogelijkheden en duurzame materiaalkeuze tot stand gekomen. Heeft u zelf plannen voor een zwembadcomplex, dan adviseren wij om in een vroeg stadium al contact op te nemen met onze collega’s vanwege onze expertise in beweegbare zwembadbodems en keerwanden.