Ontwikkeling stimuleren op Talentencampus Oss

In het centrum van Oss wordt een modern complex gerealiseerd waar wonen, leren, werken, welzijn en ontspannen samenkomen. Dit wordt ook wel de Talentencampus van Oss genoemd. Naast onder andere scholen, gemeentelijke organisaties en bedrijven die zich hier gaan vestigen, worden er ook diverse sportinstellingen geopend op de Talentencampus. Ook een therapiezwembad ontbreekt niet in het complex.

ONTWIKKELINGEN STIMULEREN

In het therapiezwembad op de campus gaat Variopool een beweegbare bodem installeren die een afmeting heeft van 15 meter bij 8 meter. Dit doen wij in opdracht van Hellebrekers Technieken. Dankzij de beweegbare bodem is het mogelijk om onder andere geblesseerde sporters op een goede manier te laten revalideren op hun eigen tempo, om groepslessen te organiseren in het zwembad of het bad kan worden gebruikt voor therapiezwemmen voor mensen met een beperking. De ontwikkelingen voor zowel jong als oud worden gestimuleerd in het water.

Een mooi project in het Brabantse Oss, waar Variopool zijn steentje aan bij mag dragen. Heeft u vragen over dit project in Oss? Of heeft u vragen over de werking van een beweegbare zwembadbodem in een therapiezwembad? Dan kunt u contact opnemen met onze Sales Manager John Gielesen of met een van zijn collega’s.

Voor meer informatie over het project in Oss kunt u op de projectenpagina van de campus kijken via de volgende link: http://www.talentencampusoss.nl/