Projecten met onderwaterraam en beweegbare bodems

Ons bedrijf kent een aantal divisies met elk hun eigen projecten. Of dit nu gaat over beweegbare zwembadbodems of om onderwaterramen voor privézwembaden, wij kunnen het produceren en installeren. Zo zijn onze teams wekelijks onderweg naar nieuwe projecten die overal ter wereld kunnen zijn. De ene week zijn we nog aan het werk in Nederland, maar de week erop zitten onze monteurs in het vliegtuig richting een ver land.

Grote projecten, kleine projecten

De afgelopen periode zijn we weer aan de slag gegaan en hebben we een acryl onderwaterraam mogen produceren voor een klant die op het mooie Ibiza woont. De wens van deze klant was om een onderwaterraam te hebben waarmee hij van uit een kamer direct het zwembad in kan kijken. In dezelfde ruimte wil de klant ook een film kunnen kijken en is ervoor gekozen om een uitrolbaar projectiescherm voor het raam te kunnen plaatsen. Zo heeft de klant overdag daglicht in de ruimte met een mooi uitzicht en als de klant film wil kijken, laat hij het scherm voor het raam zakken.

Een ander mooie project hebben we gedaan in het Duitse Biberach. Hier hebben we een beweegbare zwembadbodem geïnstalleerd met over de gehele breedte een geïntegreerde trap. De ideale oplossing om meerdere mensen tegelijk het water in te laten gaan. In Zaltbommel is een nieuw zwembad gebouwd die op 19 november van 2021 in gebruik genomen wordt. Het gaat hier om zwembad De Sportwaard. Ook in dit prachtige zwembad hebben de monteurs van Variopool hun werk gedaan en heeft dit zwembad nu ook de beschikking over een nieuwe beweegbare bodem.

Kortom, neemt u regelmatig een kijkje op de website van Variopool en zie met welke projecten we bezig zijn.

projecten
projecten