Met een spray park meer plezier in het zwembad!

Kinderen zijn er gek op, en hun ouders stiekem ook. Een spray park in het zwembad. Ze zijn kleurrijk, helemaal op maat samen te stellen en in de meest uiteenlopende kleuren. Kortom, u wordt er al vrolijk van door er naar te kijken. Al sinds jaar en dag leveren wij via onze collega’s van Varioplay complete spray parken.

Spray parken hebben een bijzondere aantrekkingskracht

Onze parken staan bij zwembaden, binnen- en buitenbaden, campings en andere locaties waar veel kinderen komen. Ze zijn veilig en helemaal op wens van u als klant samen te stellen. Ze hebben een duurzame kwaliteit en een lange levensduur. Daarbij kunnen ze ook nog tegen een stootje, en hebben ze weinig last van roest of corrosie. Het onderhoud is erg eenvoudig. De installatie van een spray park is snel te realiseren zonder ingewikkelde materialen of funderingen.

Er is een breed scala aan uitvoeringen verkrijgbaar met diverse glijbanen, huisjes met spray kanonnen en leuke fonteinen. Maakt u een vrijblijvende afspraak met één van onze Account Managers en laat u voorlichten over de talloze mogelijkheden. De kinderen in uw regio zullen u daarna dankbaar zijn. En we denken hun ouders ook wel…

spray park varioplay
spray park varioplay