Veel beurzen in het verschiet

Om in contact te blijven met onze klanten en relaties zijn we regelmatig aanwezig op beurzen en exposities. Dit geef ons de kans om potentiële klanten te informeren over de voordelen van onze beweegbare zwembadvloeren en keerwanden.

ASPIRE4SPORT, BERLIJN

De eerste beurs waar we dit jaar aanwezig zullen zijn is Aspire4Sport in Berlijn. Dit is een tweedaags exclusief congres waar netwerksessies zullen plaatsvinden. Het congres is op 5 en 6 oktober.

MEDICA, DÜSSELDORF

Dit jaar zijn we voor het eerst aanwezig op de Medica in Düsseldorf. Op dit evenement is de hele top van de medische industrie aanwezig om belangrijke, innovatieve revalidatiemanieren te presenteren. Variopool laat zien hoe hydrotherapie werkt door middel van het gebruik van een beweegbare zwembadbodem. De beurs duurt van 16 tot en met 19 november.

PISCINA AND WELLNESS, BARCELONA

Dochteronderneming van Variopool, Holland Aqua Sight, staat met een opvallende stand op Piscina and Wellness in Barcelona. Dit congres duurt van 13 tot en met 16 oktober en vele professionals uit de zwembadindustrie zijn aanwezig om informatie te delen met potentiële klanten. Holland Aqua Sight zal de vele mogelijkheden met acryl presenteren en de opties van een beweegbare bodem in een privébad laten zien. De beurs wordt georganiseerd in Fira de Barcelona’s Gran Via Exhibition Centre.

INTERBAD, STUTTGART

Interbad is een internationaal event voor openbare en private zwembaden en sauna’s. Bezoekers bestaan voornamelijk uit zwembadbeheerders, sportcentrumbeheerders en architecten van zwembaden.

ARAB HEALT CONGRESS, DUBAI

Het Arab Health Congress in Dubai is gericht op medische professionals. Meer dan 13.000 aanwezigen van over heel de wereld zullen het programma van de conferentie bijwonen. Dit zorgt voor een groot netwerk aan medici met internationale sprekers van verschillende medische disciplines en specialisten.