Drie bodems voor nieuwbouw zwembad in Veldhoven

Variopool gaat voortvarend te werk en heeft ook de opdracht onlangs mogen ontvangen van Van Dorp Installaties uit Deventer voor de levering van maar liefst drie stuks beweegbare zwembad bodems. Dit voor het nieuw te bouwen zwembad complex Den Ekkerman te Veldhoven naar ontwerp van Noahh Architecten Amsterdam.

Zwembadcomplex Den Ekkerman in Veldhoven

In dit complex komt een beweegbare zwembad bodem in het wedstrijdbad waar o.a. de zwemsport onderwater-hockey beoefend kan worden met als voorwaarde dat het loopdek van de beweegbare bodem super strak en vlak moet zijn. In het doelgroepen bad is uiteindelijk gekozen voor een DUO- beweegbare bodem waarbij de gehele oppervlakte in z’n geheel horizontaal in hoogte versteld kan worden maar ook op twee onderling verschillende waterdieptes kan worden ingesteld. Hiermee bereiken we uiteindelijk dat er verschillende doelgroepen gelijktijdig gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Optimale flexibiliteit!

In het therapiebad komt ook een beweegbare bodem waar een geïntegreerde beweegbare trap aan vastgekoppeld is die meegaat naar de ingestelde waterdiepte. Tot slot worden alle beweegbare bodems voorzien van ons gepatenteerde en geïntegreerde waterinlaatsysteem dat voor een optimale watercirculatie zorgt op elke waterdiepte. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze Internationale Accountmanager John Gielesen.

Dit project doen we samen met Noahh Architecten Amsterdam, Van Dorp Installaties Deventer en Van der Horst aannemers Mil.