Stadsbad van Oostende is meer dan een zwembad

Het montageteam van Variopool aan de slag gegaan in het nieuwe Stadsbad van Oostende. Een prachtig project waar wij onze inmiddels bekende producten in gaan verwerken. Het bijzondere van dit zwembad is dat er combinatie is gemaakt van sporten, verblijven en wonen.

Stadsbad Oostende kiest voor beweegbare zwembadbodems

Het zwemcomplex bestaat uit vier baden. Het 50 bij 25 meter lange wedstrijdbassin wordt voorzien van 10 banen en een tribune die plaats biedt aan 300 personen. Het instructiebassin is 4,2 meter diep en wordt 25 bij 10. De recreatiezone bestaat uit twee baden: het kleuter- en peuterbad en het recreatiebad voor oudere jeugd. Er wordt voorzien in een whirlpool en een sauna
Variopool gaat daar een compleet pakket verzorgen. In het wedstrijdbad zal een beweegbare bodem van 25 x 17 meter geplaatst worden welke kan gaan tot een waterdiepte van 2,5 meter. In het instructiebad komt tevens een beweegbare bodem van formaat 25 x 10, en deze gaat tot een diepte van 4,2 meter.

Bekijk het complete project met foto’s via onze Variopool website. Meer informatie over deze en andere projecten in België? Neem dan contact op met Account Manager Yves Kenens.

Oostende
Oostende